Împreună cu Clienții noștri, echipa de ingineri sopronul.ro a conceput acest tip de structură complexă. Am îmbinat zona centrală izolată termic cu două laturi parțial închise.



Zona centrală poate păstra recolta pe termen mediu, sau poate deveni un spațiu perfect pentru micile reparații făcute utilajelor pe timp friguros.


Lateralele se pot folosi ca depozit pentru uneltele agricole, un loc unde să adăpostești rapid o remorcă de cereale proaspăt adusă de la câmp, sau poate deveni locul tău preferat de parcare în zilele toride.


Tot zona laterală poate servi ca depozit pentru semințe sau pentru îngrășămintele ce urmează să fie împrăștiate în următoarele zile.


În zona termoizolată se poate improviza un mic birou, astfel Șopronul Complet devenind un adevărat centru de comandă pentru întreaga fermă.



Aceasta este soluția completă pe care o oferim clienților noștri. Putem adăuga porți secționale, luminatoare, ventilatoare și, nu în ultimul rând, sisteme fotovoltaice.



Cu o investiție minoră vă puteți moderniza întreaga producție. Aceasta construcție vă va urca cu o clasă, în rândul fermierilor moderni și vă va aduce venituri încă din prima zi. 


Alege Șopronul Complet, simplitatea și eficienta sa vă va ajuta zi de zi.


Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați.

Vă mulțumim,
sopronul.ro



FOTO: Pinterest




Pe bună dreptate, Târgul Imobiliar Național este cel mai mare târg imobiliar.

FOTO: https://www.facebook.com/targul.imobiliar.national/
Din cei peste 10.000 de vizitatori ai expoziției, aproximativ 80 au vizitat standul nostru. 


Puțini au fost cei care doar erau curioși sa afle cu ce ne ocupam și ce putem livra.



O bună parte a clienților știau exact de ce au nevoie, ce dimensiuni va avea viitoare hală, ce înălțime utilă și dacă vor opta pentru panouri sandwich sau pentru tablă cutată.



Astfel, în urma participării la acest târg, echipa sopronul.ro a realizat oferte care însumează peste 900.000 Euro, două dintre aceste oferte avansând deja în următoarea etapa a negocierilor.



Nu în ultimul rând, vă invităm să citiți știrile despre tIMOn și sopronul.ro din media.

Vă mulțumim,
sopronul.ro
În această săptămâna vă așteptam să ne vizitați la standul nostru din cadrul Târgului Imobiliar National, cel mai mare târg imobiliar!





Vino pe 20 - 23 Octombrie în Piața Constituției pentru a ne întălni și pentru a discuta împreună cu specialiștii noștri solutiile potrivite afacerii tale.



Vă așteptăm cu drag,

sopronul.ro
Cei Puternici sunt cei pe care ne bazăm mereu. Sunt cei pe care îi iubim și cei care ne ajută an de an să muncim din greu pământul.


Sunt cei care cunosc fiecare petrec de pământ, cei care ară, discuiesc, seamănă și împrăștie îngrășămintele pe fiecare metru pătrat de care avem grijă.


Cei Puternici scot din încurcătură orice utilaj împotmolit sau merg prin zăpada prin care oamenii nu pot face nici măcar un pas.


Cei Puternici culeg roadele muncii noastre de peste an. Avem încredere că dacă avem grijă de ei și dacă sunt în cea mai bună formă, vor aduna fiecare bob crescut cu sudoare și dragoste.

 

Cei puternici sunt cei pe care ne bizuim mereu, an după an, indiferent de capriciile Naturii sau de birocrația Primăriei.

 

Dar și Cei Puternici au nevoie de grijă noastră. Și Cei Puternici au nevoie de un adăpost.

 

sopronul.ro vă oferă ȘopronulComplet, închis cu tablă sau cu panouri sandwich la cele mai mici prețuri. Fiecare șopron primește asistență tehnică în șantier la montaj, din partea unui inginer constructor.
  

Intră pe sopronul.ro și alege soluția potrivită afacerii tale!


Afacerea sopronul.ro a fost aleasa e către Radio Guerrilla una dintre câștigătoarele rubricii Bucureștiul întreprinzător. 




În cadrul emisiunii Guerrilla de Dimineață, Dobro, Gilda și Matei au selecționat sopronul.ro ca fiind un business reprezentativ pentru spiritul antreprenorial românesc.



Cu ajutorul Băncii Transilvania, prin programul Bucureștiul Întreprinzător, sopronul.ro va primi o săptămână de reclamă la radio.



Iar pentru toți cei care știu cât de singur se simte un întreprinzător la începutul afacerii, câte necunoscute și câte frici avem de înfruntat, Banca Transilvania a creat un filmuleț în care îți poți insera chiar numele tău. (Link)

Va mulțumim!
Echipa sopronul.ro




Fie că e vorba de adăpost pentru vaci, capre sau chiar struți, toate structurile noastre sunt ușor de montat și durabile.

Șopronul complet - adăpost pentru capre


foto Pinterest
La adăpostul pentru capre fluxul animalelor in interiorul construcției este important. Asiguram deschiderii mari, fără stâlpi pe mijloc, putând astfel organiza ușor  zona de colectare, zona de furajare, padocul și zona de muls.


Șopronul complet - adăpost pentru vaci



foto Pinterest
Adăposturile pentru vaci au nevoie de o cât mai bună ventilare zilnică, motiv pentru care, pe timpul verii, lateralele se pot demonta.


Șopronul complet - adăpost pentru struți



Pentru struți caracteristica specială a adăposturilor o reprezintă rezistenta. Padocurile au prevăzute ranforsări la nivelul picioarelor și al pieptului păsărilor, dar fără a pune în pericol sănătatea acestora în caz că lovesc în zonele respective.




Un avantaj al șopronului complet este că poate fi cu ușurință extins.
Totodată oferim soluții de iluminare naturală prin benzi translucide în acoperiș și pereți.
Ventilarea naturală se poate realiza prin grile de ventilare sau prin trape de ventilare ce pot fi manuale sau automatizate.


Pentru mai multe detalii vă așteptăm și pe www.sopronul.ro


Toată media vorbește despre cei 26.000 Euro pentru Startup-uri, dar pentru un proaspăt debutant, lucrurile nu sunt atât de simple.

Pentru a putea accesa banii, e nevoie punctaj cat mai mare, proiectele decontându-se in ordine descrescătoare a punctajului.

Iată care sunt costurile pentru a îndeplinii condițiile unui punctaj cât mai apropiat de cel maxim (corelate la cei 26.000 Euro):

  • Aport propriu 25%, deși minimul poate fi si de 10% dar cu un punctaj mult mai mic - 6.500 Euro;
  • TVA-ul este neeligibil și reprezintă 3.900 Euro pentru partea plătită de stat;
  • Minim trei noi angajați, pentru un an 340 Euro x 12 luni x 3 angajați - 12.240 Euro;
  • Un specialist care să știe regulile de întocmire și depunere proiecte, costa aproximativ 500 Euro, în afara sumei eligibile plătite prin proiect.

Adică un total de 23.000 de cheltuit din fonduri proprii pentru a primi aproximativ 20.000 nerambursabili de la stat.

Oricât de mult sprijin am de la familie, dar mai ales înțelegere și răbdare, cei “26.000 EUR pentru programul Start” sună îngrozitor de scump pentru mine. Sper totuși ca anul viitor sa pot accesa ajutorul de la stat.




sopronul.ro
FOTO Wikipedia



Baloții de fân sau paie sunt o resursă valoroasă, indiferent de mărimea fermei tale.

Accesul la utilaje moderne și tehnologizarea culturilor a crescut și numărul fermierilor care recoltează și depozitează acest util produs.



Păstrat în condiții corespunzătoare, feriți de ploaie și soare, baloții de paie pot fi folosiți de-a lungul anului, până la următoarea recoltă.



Șopronul Utilitar a fost conceput special pentru a depozita materiale voluminoase precum baloții de paie.

O structura cu deschiderea de 10m, 12m lungime, fără stâlp pe mijloc și înălțimea utilă minimă de 4m, poate adăposti 480metri cubi, sau aproximativ 240 baloți circulari.






Mai multe informații găsiți și pe www.sopronul.ro.

Sopronul showroom


Conceput special pentru spații de expunere sau spații cu acces rapid, șopronul showroom este livrat ca un kit de structură metalică simplu de montat. Mai multe detalii puteti obtine AICI


Sopronul utilitar


Structura metalică de mari dimensiuni, poate adăposti materiale sau utilaje. Poate fi acoperit cu tablă cutată sau panouri sandwich, iar lateralele pot fi parțial inchise. Mai multe detalii puteti obtine AICI.


Soluții de hale metalice, de la kit pentru instalare pană la hale la cheie. Integrăm proiectare și producție structură și anvelopă, tâmplărie, porți secționale, luminatoare și trape de fum. Mai multe detalii putei obtine AICI.