Alege Șopronul Complet - soluția care generează venituri încă din prima zi


Împreună cu Clienții noștri, echipa de ingineri sopronul.ro a conceput acest tip de structură complexă. Am îmbinat zona centrală izolată termic cu două laturi parțial închise.



Zona centrală poate păstra recolta pe termen mediu, sau poate deveni un spațiu perfect pentru micile reparații făcute utilajelor pe timp friguros.


Lateralele se pot folosi ca depozit pentru uneltele agricole, un loc unde să adăpostești rapid o remorcă de cereale proaspăt adusă de la câmp, sau poate deveni locul tău preferat de parcare în zilele toride.


Tot zona laterală poate servi ca depozit pentru semințe sau pentru îngrășămintele ce urmează să fie împrăștiate în următoarele zile.


În zona termoizolată se poate improviza un mic birou, astfel Șopronul Complet devenind un adevărat centru de comandă pentru întreaga fermă.



Aceasta este soluția completă pe care o oferim clienților noștri. Putem adăuga porți secționale, luminatoare, ventilatoare și, nu în ultimul rând, sisteme fotovoltaice.



Cu o investiție minoră vă puteți moderniza întreaga producție. Aceasta construcție vă va urca cu o clasă, în rândul fermierilor moderni și vă va aduce venituri încă din prima zi. 


Alege Șopronul Complet, simplitatea și eficienta sa vă va ajuta zi de zi.


Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați.

Vă mulțumim,
sopronul.ro



FOTO: Pinterest




0 comments:

Post a Comment