Ofertă promoțională, de la sopronul.ro


Când e atât de cald încât simți că te arde aerul pe care îl respiri, fermierii sunt singurii pe care îi vezi muncind.


Ei sunt pe câmp, cu ușile larg deschise la tractor, muncind de dimineața până târziu în noapte. Îi vezi și dimineața la cinci și noaptea la unsprezece. Îi vezi la prânz cum se bagă cu tot cu tractor sub un copac la umbră, mănâncă ceva repede, apoi trag un pui de somn. Pe fermier îl vezi muncind și sâmbătă și duminică, pentru că pământul nu așteaptă.



La umbră sunt 38 de grade Celsius, dar ei adună paiele de pe câmp, culeg grâul, ară sau dau cu discul. Noi construim hale metalice. Mergem la răsărit în șantier și construim cu fiare care peste zi frig de nu poți să le ți în mână.


Și pentru ca vă înțelegem, am pregătit și o ofertă pentru agricultori. Șopronul showroom sau Hala la cheie la un preț special pentru o scurtă perioadă de timp.






Descarcă oferta de AICI și contactează-ne acum!

 oferta 2017



sopronul.ro

1 comment:

  1. Once you could have} used up the welcome bonus, find a way to|you probably can} take advantage of|benefit from|reap the advantages of} different deposit bonuses and weekly freerolls. While Ignition is best-known for its one-of-a-kind online poker part, we found that it has a 토토사이트 lot more to offer. Looking for one of the best gambling websites however don’t know where to start?

    ReplyDelete